Szolgáltatásaink

Kronogenetika

A születési dátum alapján kiszámítható az aktuális szellemi, érzelmi és testi bioritmus. Ugyanekkor alkati jegyeket is meghatározhatunk egy konzultáció során, amivel a típusjegyeket szűkíthetjük.
 

Életmód reform

A tudatosság segít megőrizni önmagunkat. Segít az egészségünk megtartásában vagy visszaszerzésében. Ha minden reggel önmagunkra szánunk fél órát, és eközben a saját rítusaink szerint gyűjtünk erőt, akkor az egész nap megvéd minket. Kevés egyszerűbb módszer van annál, hogy egy légzőgyakorlat során a kiválasztott ásványékszerünkre fókuszáljunk, és megtervezzük a napi teendőnket.
 

Személyes ásványékszerek

Az amulettként hordható tárgyaknak minden időkben "lelkük" volt. A gazdájuk beszélt hozzájuk, s nem azért, mert babonás áhítattól elvesztette a fejét, hanem azért, mert egy elvonatkoztatott minőséget megszemélyesített. Minden korban ez azt szolgálta, hogy az ember jobban összeszedje belső erejét, hamarabb rendeződni tudjon lelkileg is, ha kibillent az egyensúlyából.

Személyes ásvány harmóniák

Avatottak számára az ásványok "megszólalnak". Mindenesetre képviselnek valamiféle tulajdonság rendszert, ami hasonlíthat az adott személy tulajdonságaira, amiket kontrollálni akar. A megfelelő ásvány segít ebben.
 

Étrendkiegészítők

A cél a szervezetünk önfenntartó rendszerének fejlesztése. Ehhez nem sok hiányzó anyagot kell pótolni, hanem a leghiányzóbbakat megkeresni, és azokat pótolva rávenni a szervezetünket a többi hiány felszámolására. Kis segítséggel sokkal hamarabb el lehet érni az önállóságot, mint minden véleményt meghallgatva dönteni.
 

Kedves tárgyak, ajándékok

A szeretteink mindig a szívünkben vannak. De ezt kifejezhetjük egy fotóval, amit bekeretezünk, vagy apró emléktárgyakkal, amik segítenek megőrizni valami szép hangulatot, élményt. A szentélyünkben ezeknek kitüntetett helyük lehet, és bizonyos alkalmakra készíthetünk közösen személyre szóló ajándékokat is.

Házi szentély

Ha az életterünk egy része kitüntetett figyelmünkben részesül, akkor azzal megszenteljük. Onnantól az összeszedett figyelmünket, elhatározásainkat, nyugalmunkat, belső békénket képviseli. Segít abban, hogy gyorsan és pontosan visszatérjünk ebbe az összeszedett állapotunkba, amikor kibillenünk vagy csak elfáradunk.
 

Élettér választás

Az élettér részben az otthon, részben a munkahely. Mindkettő nagyon fontos. Nemcsak a megélhetés fizikai komfortja számít, hanem a lelki-szellemi tényezők is. A leghelyesebb, ha az ember belső indíttatásból "helyzetbe hozza "magát, azaz olyan körülményeket teremt, amiben kénytelen azon az úton járni, amit előre elképzelt és elfogadott. Néha ennek érdekében fel kell adni némi komfortot, hogy egy sokkal átfogóbb "jólétbe" kerülhessünk.
 

Irodalom

A mai világban nagy szó, ha valaki regényt vagy verset olvas. Pedig ez a külvilággal fenntartott bennsőséges kapcsolat legkönnyebben elérhető formája, amihez ki sem kell otthonról mozdulni. Ehhez szeretnék személyes írásaimmal is hozzájárulni, egy -egy hangulatot megragadva, felidézve átadni azt, hogy szebbé tegyem a perceket és a rákövetkező órákat!