Papp Krisztina Élettér stúdióról

Hivatás is lehet a munka

Furcsa helyzetbe kerültem anno 16 évesen, amikor néhány ártalmatlannak látszó pajzsmirigy göb miatt megműtöttek. Sokáig tartott az egyik műhibától a másikig, harmadikig eljutnom, mire feleszméltem, hogy extra adag humorra van szükségem a túléléshez. Azóta ráéreztem a szabadság különös ízére, amihez egy sor megpróbáltatáson át vezetett az utam, de már képtelen vagyok sajnálni magam. Sokkal erősebb lett bennem a nyugalom és a hála érzése, és alapvetően jól szórakozom amiatt, hogy észreveszem a bosszantó dolgokban is azt, ami humoros. 

Boldog vagyok amiatt, hogy biztonsággal kapok levegőt, még ha az az ára, hogy nem tudok beszélni, csak suttogni. Régen nem mertem írni, mára szenvedélyem lett az írás, a hangulatok felidézése, átadása olyan stílusban, amivel jókedvre derülhet, aki olvassa.. Írásaim gyűjteménye a weboldalamon érhető el.

Az élettér kialakításához az alkatelemzésen át, a személyes ásványékszer készítésen keresztül az egyéni életmódreform kialakítását erről a honlapról szervezem., de bejelentkezéshez ajánlok további információkat is.