Admin közlemények

Adminisztrátor · December 8., 15:48

Kedves Mindenki!

Bizonyára többen felfigyeltetek az értesítésre, amit minden tagunk megkapott, hogy a csoport titkosról zártra módosult. Akinek elveszett ez az üzenet a többi közt, nekik jeleznénk itt is. Mint már korábban is említettük, ebben a formában is csak a tagok láthatják a posztokat, de a csoport így már bárki számára megtalálható, ha rákeres a névre, a pH 5.5-re, és tud csatlakozni.
A csoport linkjével már ti is tudtok hívni tagokat. Ajánljátok a csatlakozást olyannak, aki szerintetek jól érezné itt magát akár posztolóként, akár olvasóként, vagy a csoport linkjét ti is meg tudjatok osztani az oldalatokon figyelemfelkeltőnek.

Szeretettel várunk mindenkit!

Köszönjük!
Adminok

1717Tetszik

Hozzászólások

pH 5.5 adminok A csoport linkje:
https://www.facebook.com/groups/646891035708404/KezeléspH 5.5721 tagcheckmarkTagja vagy

Horváth Tamás pH 5.5 adminok egyedi linket nem állítatok be? :)

Judit Cserkész Horváth Tamás azt hogy kell?

Horváth Tamás Judit Cserkész mobilról nem találom hol de tuti be lehet mert én beállítottam 😂(https://www.facebook.com/groups/ForzaScuderiaFans/) még nézem lehet csak gépről Kezelés ForzaScuderia - Az Autósport Rajongói Közösségplus Csatlakozás a csoporthoz Zárt csoport 5414 tag

Judit Cserkész Még mindig nem értem, miről beszélünk, kicsit be vagyok lassulva! :)

Horváth Tamás Judit Cserkész hogy a linkben nem szám van a groups után hanem egyedi név pl nálunk ForzaScuderiaFans, de lehet hogy bizonyos idő vagy tag létszám után lehet egyszer beállítani mert azóta se találom az opciót :D

Horváth Tamás Ezt találtam szerintem itt lehetett annó beállítani

Judit Cserkész Na, most már értem! :)

Judit Cserkész Vigyétek a jó hírünket, hálásak vagyunk minden megosztásért! 💖

Ibolya Ilona Már meg is hívtam nagyon kedves barátnőmet! :-*

Juhász-Füleki Dorottya GIPHY

Adminisztrátor · November 16., 13:37

Kedves Mindenki!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy lehetőségre. Aki rendszeresen szeretne posztolni a csoportban, írjon magáról egy bemutatkozó posztot, és használjon keresés segítőt, hashtag-et. A # jel után szóköz nélkül írjatok egy rátok jellemző szót, amivel megalkotjátok a saját hashtag-eteket. Ha erre rákattintanak a tagok, kiadja nekik az oldalon az összes ezzel megjelölt posztotokat.
A bemutatkozó posztban lehetőségetek van megadni a blogotok vagy oldalatok linkjét is, míg a többi posztnál csak a hashtag-et használjátok.

#hashtag

Adminisztrátor · November 16., 17:55

Kedves Mindenki!

Nem titkolt célunk a csoport létrehozásával, hogy nem csak jó posztokat szeretnénk tőletek, hanem érdekes témák felvetésével párbeszédeket is elindítani. Sokszor előfordul, hogy hallunk, látunk, olvasunk valamit, ami vissza-vissza térve elgondolkodtat, jó lenne valakivel megvitatni. Nem is az a cél, hogy megoldjuk, cáfoljuk vagy igazoljuk, hiszen alig van olyan a világunkban, ami biztosra vehető. Például nem is tudom, hogy a héten épp véges, vagy végtelen a világűr? Vagy vegyük a vaj kontra margarin kérdést. Ha biztosra akarsz menni, tarts otthon mindkettőből, és reggelente nézz utána aznap melyik a trendi, és azt használd! ;)
Tehát a vitafórum lehetőséget adna arra, hogy szokatlan, érdekes vagy akár hihetetlen témákban megismerjük mások nézőpontjait is, és egymás győzködése helyett egymás meghallgatása lenne a cél.
Feleki László fogalmazta meg igen frappánsan azt, hogy soha nem vonjuk kétségbe azok szellemi képességeit, akik egyetértenek velünk, de mi terjesszük ki úgy, hogy azokét sem, akiknek más a véleménye.

#vitapHórum

15 Gabriella Nagy és további 14 ember Tetszik

Hozzászólások

Mariann Aleva Már felvetettem korábban; sztem ez megfelelő platform lenne rá: ki mit tud az ún közszájon forgó betegségekről. Van, aki szerint divat, más szerint meg komoly 

Csilla Kaltenecker Indítasz neki posztot?

Mariann Aleva Csilla Kaltenecker persze, csak mivel kezdjük?

Csilla Kaltenecker A legkézenfekvőbb a depresszió...

Mariann Aleva Ok. Végzek előbb akk én is egy kis plusz kutatómunkát.

Csilla Kaltenecker Mariann Aleva ezekben a témákban elég jártas Mariann Fleming is 😉

Von K Attila indítsd, beleverem a csúfot szívesen mindenbe!:D

Mariann Aleva Von K Attila jóváhagyásra vár

Adminisztrátor · November 15., 11:59

Kedves Tagok!

Köszöntünk titeket a pH 5.5 csoportban,ahol nem marunk, és csak annyira savazunk, amennyire még jólesik. Közösségünk célja a jó hangulat. Egy olyan fórumot szeretnénk, ahová szívesen betér bárki egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni, nevetni egy jót akár csak egy kávészünet idejére. Szeretettel várunk mindenkit, legyél kortárs művész, vagy a szárnyaidat még csak most próbálgató alkotó. De ha minden ambíció nélkül van mondandód, azt is szívesen látjuk, oszd meg velünk.
Van egy elképzelésünk, ami alapján működtetni szeretnénk a csoportot, erről szól a következő néhány szabálypont:

1. Amit szívesen látunk a csoportban:
Mindenre vonatkozóan kizárólag saját történetek, versek, novellák, fotók, videók, festmények, rajzok, sziporkák, beszélgetést beindító témák, legyenek akár viccesek, meghatóak, vagy tanulságosak. Az egymondatos posztoknak nagyon ütősnek kell lenniük, hogy a csoportban maradhassanak, de jobban szeretjük, ha van tartalom is a szövegben. A fotókhoz legalább egy rövid leírást kérünk, de egy történet hozzá még jobb.

2. Amit nem látunk szívesen, ezért ezeket a posztokat töröljük:
Politikai tartalom, gyermekekről készült fotók, elvesztettem/találtam és keresőposztok, történet nélküli fotók kedvenceitekről, like- és szavazatgyűjtés.

3. Az alábbi tartalmak törlést vagy tiltást vonnak maguk után a súlyosságuktól függően:
Erőszakos vagy pornográf tartalom, személyiségi vagy adatvédelmi jogok megsértése, zaklatás, személyeskedő hangnem, fenyegetés, élő közvetítések, anyagi vonzatú tartalom, reklámok, külső linkek, nem saját tartalom. Egymás sértegetését semmilyen formában nem toleráljuk! A hangulatkeltésnek sem szeretnénk teret adni a csoportban.

4. A trollkodás megengedett, de csak bizonyos fokig. Amíg vicces, szórakoztató, nem sértő, addig a posztoló is jól jár vele, hiszen fenntartja a posztját. Alkalmazzuk a "Nem kell mindenen megsértődni!" elvet, hiszen néha oly jólesik magunkon is nevetni egy jót!

5. Ha bárki úgy érzi, hogy szabálytalan tartalmat lát a csoportban, kérjük használja a jelentési funkciót! Ha bármi kérdésetek van, akár a posztotok vagy kommentetek törlésével kapcsolatban, privátban keressétek valamelyik admint!

6. Kérnénk mindenkit, hogy a csoportból kizárólag csak a posztoló tudtával és engedélyével másoljon ki posztot. Nem csak a törvény által előírt szellemi tulajdont védő jogszabályok miatt, hanem tiszteljük meg ezzel a gesztussal egymást.

7. A gyakorlati tapasztalatok alapján napi 2-ben határoznánk meg az egy fő/napi posztok számát.

8. Örülünk nektek, hogy itt vagytok a csoportban, és örülünk, hogy ti is örültök neki, de a felvételeteket megköszönni nem kell külön posztban, hacsak nem egy sztorival szeretnétek. Azt mi is köszönjük!

Kellemes időtöltést kívánunk nektek!
Adminok

106 Rajtad kívül Krisztina Papp, Mesi Karácsony és további 103 ember Tetszik

Hozzászólások

Hubicsák Márk a 4-es pontot félkövér betűkkel szívesebben látnám

Judit Cserkész Na csá! :) Első komment? What a surprise!

Hubicsák Márk hát elég nagy verseny volt érte, de végül sikerült elsőnek lennem :D

Judit Cserkész Jóvanna! Nem kell itt gúnyolódni, kérem szépen! Lesz még itt teperés az elsőségért! :)

Hubicsák Márk több éves rutinom van, szóval lazára veszem kicsit.:

Judit Cserkész A világért se strapáld magad!

Hubicsák Márk mindenképp jelzem, ha megerőltetővé válna a dolog

István Benedek Csákó Hubi! 😀

Hubicsák Márk hellóka😎

Dóra Turi-Kováts most akkor szeretnéd ha kiemelném félkövérrel, hogy "𝟒. 𝐀 𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥𝐤𝐨𝐝á𝐬 𝐦𝐞𝐠𝐞𝐧𝐠𝐞𝐝𝐞𝐭𝐭, 𝐝𝐞 𝐜𝐬𝐚𝐤 𝐛𝐢𝐳𝐨𝐧𝐲𝐨𝐬 𝐟𝐨𝐤𝐢𝐠. 𝐀𝐦í𝐠 𝐯𝐢𝐜𝐜𝐞𝐬, 𝐬𝐳ó𝐫𝐚𝐤𝐨𝐳𝐭𝐚𝐭ó, 𝐧𝐞𝐦 𝐬é𝐫𝐭ő, 𝐚𝐝𝐝𝐢𝐠 𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐳𝐭𝐨𝐥ó 𝐢𝐬 𝐣ó𝐥 𝐣á𝐫 𝐯𝐞𝐥𝐞, 𝐡𝐢𝐬𝐳𝐞𝐧 𝐟𝐞𝐧𝐧𝐭𝐚𝐫𝐭𝐣𝐚 𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐳𝐭𝐣á𝐭. 𝐀𝐥𝐤𝐚𝐥𝐦𝐚𝐳𝐳𝐮𝐤 𝐚 "𝐍𝐞𝐦 𝐤𝐞𝐥𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐠𝐬é𝐫𝐭ő𝐝𝐧𝐢!" 𝐞𝐥𝐯𝐞𝐭, 𝐡𝐢𝐬𝐳𝐞𝐧 𝐧é𝐡𝐚 𝐨𝐥𝐲 𝐣ó𝐥𝐞𝐬𝐢𝐤 𝐦𝐚𝐠𝐮𝐧𝐤𝐨𝐧 𝐢𝐬 𝐧𝐞𝐯𝐞𝐭𝐧𝐢 𝐞𝐠𝐲 𝐣ó𝐭!" ? Sajnos Bold Serif volt...
Viszont hátha jobban tetszik a
¡ʇo̗ɾ ʎɓǝ ıuʇǝʌǝu sı uoʞunɓɐɯ ʞısǝlo̗ɾ ʎlo ɐɥǝ̗u uǝzsıɥ 'ʇǝʌlǝ "¡ıupőʇɹǝ̗sɓǝɯ uǝuǝpuıɯ llǝʞ ɯǝN" ɐ ʞnzzɐɯlɐʞl∀ ˙ʇɐ̗ɾʇzsod ɐ ɐɾʇɹɐʇuuǝɟ uǝzsıɥ 'ǝlǝʌ ɹɐ̗ɾ lo̗ɾ sı o̗loʇzsod ɐ ɓıppɐ 'őʇɹǝ̗s ɯǝu 'o̗ʇɐʇzoʞɐɹo̗zs 'sǝɔɔıʌ ɓíɯ∀ ˙ɓıʞoɟ soʎuozıq ʞɐsɔ ǝp 'ʇʇǝpǝɓuǝɓǝɯ sɐ̗poʞlloɹʇ ∀ ˙ㄣ

Dóra Turi-Kováts Hubicsák Márk mindent megtettém érted 😀

Hubicsák Márk leköteleztél egész tagságom idejére😀

Dóra Turi-Kováts Innen nem olyan egyszerű ám kikerülni 🤷🏻‍♀️ túl sokáig leszel lekötelezett 😀

Hubicsák Márk ebben reménykedem😊

Juhász-Füleki DorottyaGIPHY

Lugosi Zsuzsanna Köszi a meghívást!😀

Juhász-Füleki DorottyaTENOR

Juhász-Füleki DorottyaTENOR